• Új
Szál Ujjú, Kit Választék, a Menet Lapkák, Kényelmes Szállítás, Fuvarozás, Légi Szétválasztó Berendezés/Radiátorok

Szál Ujjú, Kit Választék, a Menet Lapkák, Kényelmes Szállítás, Fuvarozás, Légi Szétválasztó Berendezés/Radiátorok

Buyers rating:
HUF 4777.65

Összeg

Szolgáltatás : 1.Minden tartozék integrált dobozban a kényelmes szállítás, fuvarozás. A vezeték csavar készlet kerül a csavar lyuk a munkadarab például alumínium ötvözet alkotnak egységes belső szál a nagy szilárdságú, kopásállóság, valamint nagy pontosságú.A behozott berendezés vagy mechanikus hüvelyk szál sérült, ki kell cserélni arra mm szál miatt a beszállítói alkatrészek.Tipikus alkalmazások : nagyfeszültségű kapcsolóberendezések, mikrohullámú kommunikáció, autóipari alkatrészek, levegő szétválasztó berendezés, radiátorok, stb. Rozsdamentes acélból jó rozsda, valamint korrózióálló.A vezeték csavar készlet kerül a csavar lyuk a munkadarab például alumínium ötvözet alkotnak egységes belső szál a nagy szilárdságú, kopásállóság, valamint nagy pontosságú.Használja a vezeték menetes (különleges) koppintson a koppintson a koppintson mélysége nem haladhatja meg a vezeték csavart az ujja beépítési hossz.mi-szöveges táblázat td,.Abban az esetben, ha a menetvágó hiba vagy megjavítani a sérült belső menetes lyuk, a menetes lyuk lehet gazdaságosan, hatékonyan javítani segítségével egy menetes hüvely, mint azt jelenti, hogy a javítás.Helyezze a vezeték csavart a szerelési csavarkulcs a farok le. Abban az esetben, ha a menetvágó hiba vagy megjavítani a sérült belső menetes lyuk, a menetes lyuk lehet gazdaságosan, hatékonyan javítani segítségével egy menetes hüvely, mint azt jelenti, hogy a javítás.Specifikáció : Elem Típus : Szál Sleeve Material : Rozsdamentes Steel Thread Helyezze Be Méret : M14x1.Használjon szünetet pin-kód eszköz, hogy összehangolják a szerelési kezelni (farok) egy kalapáccsal üsse a lyukasztó eszköz, valamint a farok kezelni lehet távolítani. A használata vezeték csavar ujjú mm -es menetes lyuk átalakítás kényelmes, gyors.Ugyanaz a csavarokat is használható javítás után.Ugyanaz a csavarokat is használható javítás után.Tipikus alkalmazás : javítás a menetes lyuk az összetevő, mint például a menetes lyuk javítás a fröccsöntő gép sablon.Tipikus alkalmazások : nagyfeszültségű kapcsolóberendezések, mikrohullámú kommunikáció, autóipari alkatrészek, levegő szétválasztó berendezés, radiátorok, stb.Ha van egy probléma-val a telepítés a thre.mi-szöveges táblázat th,;.Rozsdamentes acélból jó rozsda, valamint korrózióálló.Tipikus alkalmazás : javítás a menetes lyuk az összetevő, mint például a menetes lyuk javítás a fröccsöntő gép sablon.mi-szöveg, táblázat,Csomag Lista : 1 x Spirál Drill1 x Csavar Tap1 x Wrench1 x Szünet Pin Tool1 x Hex Wrench10 x Szál Javítás Insert Note : Instructions Drill lyukak segítségével egy megfelelő fúró.

További információ

Item Type:
Thread Sleeve
Material:
Stainless Steel
Thread Insert Size:
M14x1.5 Length
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Spiral Drill :
1 x Screw Tap :
1 x Wrench :
1 x Break Pin Tool :
1 x Hex Wrench :
10 x Thread Repair Insert :
Instructions :
Drill holes using a matching drill bit. :
Use wire threaded (special) tap tapping, the tapping depth must exceed the wire screw sleeve mounting length. :
Insert the wire screw into the mounting wrench with the tail down. Turn the wrench handle to screw the wire screw into the threaded hole. :
Use a break pin tool to align the mounting handle (tail) with a hammer to strike the punching tool and the tail handle can be removed. :
When there is a problem with the installation of the thre :

A kategória legjobb ajánlatai