• Új
MKOIJN Laptop Hűtő Pad 17inch Laptop Hűtő Hat Rajongó Képernyő Két USB Port 2600RPM Laptop Hűtő Pad (Szín : Kék (a Képernyőn))

MKOIJN Laptop Hűtő Pad 17inch Laptop Hűtő Hat Rajongó Képernyő Két USB Port 2600RPM Laptop Hűtő Pad (Szín : Kék (a

Buyers rating:
HUF 4183.65

Összeg

【Nagysebességű Ventilátor】 A laptop hűtő pad áll a rajongók.Biztosítani erős szél csökkenti a hőmérséklet a laptop hatékonyan. 【Heights Alkalmazkodási 】laptop hűtő nyújt állítható magasság választani.Beállíthatja a megfelelő szöget, az kell, hogy enyhíti a fáradtság, a vissza, majd a nyakát, hatékonyan. [Ergonomikus kényelem] : páros, mint egy ergonomikus állni, két állítható Magasság beállításai. [Optimalizált laptopot cipelni] : a kiváló minőségű multi-directional fém háló biztosítja a laptop kopás-ellenálló, stabil laptop hordozó felületre. [Ultra Csendes Hűtő Ventilátor] : A zajcsökkentés tervezés, ez a laptop hűtő teszi, hogy nem zavarja, hogy még a legnagyobb hatalom, amely lehetővé teszi, hogy koncentrálni, videókat nézni, vagy a munka.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai

AICHESON Laptop Hűtő Pad Kombinált Set, 2 USB Port
  • Új
Fokok:

AICHESON Laptop Hűtő Pad Kombinált Set, 2 USB Port

2" Ventilátor Méret : 140 x 140 x 15 mmes (2db) VentilátorFordulatszám : 1200 1500 FORDULAT / percAnyag : Fém + ABS Zaj : 17 20 d BA Teljesítmény : 5 W USB Port : USB x 2 Működ�

HUF 4453.65