• Új
Mini Digitális Gyermekek Kamera, Multifunkcionális Kényelmes, 2 Hüvelykes Képernyő 2MP 600mAh Akkumulátor Gyerekek Rajzfilm Fényképezőgép Játék Ajándékok(égszínkék)

Mini Digitális Gyermekek Kamera, Multifunkcionális Kényelmes, 2 Hüvelykes Képernyő 2MP 600mAh Akkumulátor Gyerekek

Buyers rating:
HUF 7047.00

Összeg

Hogyan kell Használni : 1.Nagy Ajándék : A szórakoztató fényképezőgép speciálisan gyerekeknek inkább különleges, mint a mobiltelefonok, illetve a játék konzolok, hogy a gyermekek. Multifunkció : a különböző fényképes matrica módok segíteni, hogy a gyermekek minden csodálatos pillanat, amikor a gyerekek kamera is támogatja a különböző játékok. Nyomja meg hosszan a bekapcsoló gombot, majd válassza ki a kamerát.8 oz Camera Pixel : 200 WElectronic Nagyítás : 1-4 XPhoto Formátum : JPGVideo Formátum : AVIMemory Bővítés : memóriakártya, maximális támogatást 32 G ( nem tartozék )a Termék Funkciók : Fotó, videó, időzített felvétel, lejátszás, játék, fotó stickers Battery : Beépített Lítium Akkumulátor 600m Ah Package Lista : 1 x Gyerekek Camera1 x Töltés Cable1 x vállpánt.0 inches Product Súly : Kb.Multifunkció : a különböző fényképes matrica módok segíteni, hogy a gyermekek minden csodálatos pillanat, amikor a gyerekek kamera is támogatja a különböző játékok.Specifikáció : Elem Típus : Gyerekek Mini Camera Material : Plastic Display : 2. 600m Ah Akkumulátor : Beépített nagy kapacitású 600m Ah akkumulátor erős kitartás.ABS Anyag : A élelmiszer minőségű ABS anyagból, a mini kamera úgy érzi, kényelmes, szelíd hold, s nem fogja bántani a gyermek bőrét. Hosszan nyomja meg a fel/le gombot a zoom valós időben.Ez egy kiváló ajándék a gyermekek számára, hogy vizsgálja meg a saját világát. Kattintson a rögzítés gombot fénykép készítéséhez.Az USB interfész könnyen tölteni.Ez egy kiváló ajándék a gyermekek számára, hogy vizsgálja meg a saját világát. 600m Ah Akkumulátor : Beépített nagy kapacitású 600m Ah akkumulátor erős kitartás. ABS Anyag : A élelmiszer minőségű ABS anyagból, a mini kamera úgy érzi, kényelmes, szelíd hold, s nem fogja bántani a gyermek bőrét.Szolgáltatás : 1.Az USB interfész könnyen tölteni. Nagy Ajándék : A szórakoztató fényképezőgép speciálisan gyerekeknek inkább különleges, mint a mobiltelefonok, illetve a játék konzolok, hogy a gyermekek.Aranyos Forma, Könnyen hordozható : Kerek, de helyes forma kialakítása nélkül szélek, sarkok, felszerelt vállpánt, a mini digitális fényképezőgép tartott vagy végzett a testet. Rövid nyomja meg a fel/le gombot a szűrő képkeret.

További információ

Item Type:
Kids Mini Camera
Material:
Plastic
Display:
2.0 inches
Product Weight:
Approx. 220g / 7.8oz
Camera Pixel:
200W
Electronic Magnification:
1-4X
Photo Format:
JPG
Video Format:
AVI
Memory Expansion:
Memory card, maximum support 32G ( not included )
Product Functions:
Photo and video, timed shooting, playback, games, photo stickers
Battery:
Built in Lithium Battery 600mAh
Package List:
1 x Kids Camera :
1 x Charging Cable :
1 x Shoulder Strap :

A kategória legjobb ajánlatai

ReHuaYzmj Ködlámpa Bal 37318NX
  • Új
Fokok:

ReHuaYzmj Ködlámpa Bal 37318NX

Nincs önrész, vagy ki a költségeket.Alkatrészek, a munka, valamint a szállítási tartalmazza.Csepp, kiömlik, repedt képernyők hatálya alá tartozó, a nap egyegy hordozható term�

HUF 12120.30