• Új
MIÉRT-YUE forrasztóállomás Forró Levegő 858D 2 az 1-ben forrasztóállomás 700W 110V, 220V BGA Rework SMD SMT Hegesztő-Javító Eszköz Hő Fegyvert LED Digitális Forrasztani (Szín : Fekete)

MIÉRT-YUE forrasztóállomás Forró Levegő 858D 2 az 1-ben forrasztóállomás 700W 110V, 220V BGA Rework SMD SMT Hegesztő-Javító

Buyers rating:
HUF 13486.50

Összeg

1, forrasztópáka hőmérséklet : csökkenti a funkció, amikor a hőmérséklet magas, ezért kérjük, az alacsony hőmérséklet.Erős visszaállítani a hőmérséklet funkció.Alacsonyabb hőmérséklet hegesztési elég megvédeni a hőmérséklet-érzékeny alkatrészek. 2, tiszta : a tiszta forrasztópákát a tisztítása szivaccsal.Hegesztés után, vas-oxid, vas-karbid hegesztés kárt, hővezetés csökken.Kérjük, tiszta vas-oxid, hogy elkerülje a sérüléseket, valamint alacsony a hőmérséklet. 3, ha nem használja : kérjük, tartsa alacsonyabb a hőmérséklet, amikor nem használod, magas hőmérséklet generál-oxid, valamint csökkenti a hővezető funkció. 4, a használat után tisztítsa meg forrasztani vas használata után, lemez tin, hogy megakadályozza az oxidációt.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon nekünk, mi meg fog válaszolni 24 órán belül.Mi mindig az ön számára a szakmai tanácsadást, valamint a megfelelő, gyors kiszolgálás.Forrasztópáka karbantartás, használat : 1, forrasztópáka hőmérséklet : csökkenti a funkció, amikor a hőmérséklet magas, ezért kérjük, az alacsony hőmérséklet.Erős visszaállítani a hőmérséklet funkció.Alacsonyabb hőmérséklet hegesztési elég megvédeni a hőmérséklet-érzékeny alkatrészek. 2, tiszta : a tiszta forrasztópákát a tisztítása szivaccsal.Hegesztés után, vas-oxid, vas-karbid hegesztés kárt, hővezetés csökken.Kérjük, tiszta vas-oxid, hogy elkerülje a sérüléseket, valamint alacsony a hőmérséklet. 3, ha nem használja : kérjük, tartsa alacsonyabb a hőmérséklet, amikor nem használod, magas hőmérséklet generál-oxid, valamint csökkenti a hővezető funkció. 4, a használat után tisztítsa meg forrasztani vas használata után, lemez tin, hogy megakadályozza az oxidációt.Modell : 858 D típus : LED digitális kijelző energiafogyasztás : 700 W kimeneti feszültség : 110 V/220 V hőmérséklet tartomány : 100°C-450°C fűtés összetevők : kerámia fűtőelem fogantyú hossza : 110cm méret : 138mm(H)*10mm(W)*150mm(L)csomag1*db 858 D 3*db fúvókák 1*db levegő pisztoly fogantyú 1*pc hálózati Kábelt.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai