• Új
JDJD Áttetsző Ruha, Táska, Takaró Ruhát Cipzáras Ruhákat Védő-Tároló Táska, Bunda Öltöny Táska (Szín : Áttetsző, Tulajdonságok : 60 x 140cm)

JDJD Áttetsző Ruha, Táska, Takaró Ruhát Cipzáras Ruhákat Védő-Tároló Táska, Bunda Öltöny Táska (Szín : Áttetsző, Tulajdonságok

Buyers rating:
HUF 9922.50

Összeg

[Széles körben használják]-Ruházat védő fedelet, nem csak a jó tárhely a ruhák, női estélyi ruhák, hosszú szoknya, téli ruhák, kabátok, valamint a szezonális ruházat, de az is lehet jól védeni elemeket, hogy sérült utazás közben. [Újrafelhasználható] : Ez az öltöny táska újra fel lehet használni egy ideig.Ez is könnyen hajtogatott egy kis méretű, de nagyon könnyen tárolható, ha nem használja. [Nagyon alkalmas utazási] : Csak hajtsd a ruhák, öltöny táska, a táska pedig készen áll, hogy menjen, ami nagyon kényelmes az utazás. [Tiszta áttekintése] : megtalálható ruha, gyorsan, könnyen átlátható windows megnyitása nélkül a ruha takarja. [Ruhák ráncmentes az év folyamán] : Megakadályozza a ruhák, hogy eltört vagy gyűrött, miután a tisztítóba vagy vasalt.Minden zacskóban tartani a póló tökéletes állapotban.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai