• Új
darkflash INF8 120mm ARGB PWM Esetben Rajongók Vezérlő Pc-n Case Számítógép Hűtő Rendszer 3Pin-5V Címezhető RGB Alaplap SYNC hűtőventilátor (3Packs Fekete)

darkflash INF8 120mm ARGB PWM Esetben Rajongók Vezérlő Pc-n Case Számítógép Hűtő Rendszer 3Pin-5V Címezhető RGB Alaplap

Buyers rating:
HUF 5398.65

Összeg

[infinity tükör Tervezték a Nagy Teljesítményű PWM Ventilátor]A 120mm PWM ventilátor biztosítja Alacsony zajszintű az automatikus fordulatszám-szabályozás, illetve az ultra-csendes működés extrém CPU hűtő teljesítmény. [Tökéletes Hűtési Teljesítmény]Hangolt a nagy légáramlást, nagy mennyiségű hűtés, csendes működés, mint kitűnő választás az esetben hűtés. [Teljesítményre Tervezték]A 9 pengék célja a csavarmenet, valamint a kimeneti levegő mennyisége, amely hatékonyan optimalizálja a légcsatorna az ügyet. [Csendes Hűtési Technológia]A ventilátor körül, egy puha anyag csillapító pad, amely elnyeli a rezgést, nagy sebességgel, majd eléri, hogy egy csendes hatása. [Címezhető RGB Fény]címezhető RGB fény hozza a PC épít a csodálatos, színes világítási effektek, amely vezérelhető alaplap 5 V 3pin ARGB port.Megjegyzés : ha az alaplap nélkül 5 V 3pin ARGB port, meg kell vásárolni egy extra vezérlő.A 120mm PWM ventilátor biztosítja Alacsony zajszintű az automatikus fordulatszám-szabályozás, illetve az ultra-csendes működés extrém CPU hűtő teljesítmény.A címezhető RGB fény hozza a PC épít a csodálatos, színes világítási effektek, amely vezérelhető alaplap 5 V 3pin ARGB port.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai

NIDEC - TA225DC NIDEC Ventilátor 12V 0.09 EGY
  • Új
Fokok:

NIDEC - TA225DC NIDEC Ventilátor 12V 0.09 EGY

A kép lehet, hogy nem egyezik a tényleges terméket.Kérjük, lépjen kapcsolatba az Eladó további részletes képek abban az esetben, ha a homályos kép 12 VDC 0.58 7 BLADE RAJONGÓI 3

HUF 675.00