• Új
A Mappákat 50 Db Jelentés Kiterjed a Csúszó Sáv, Clipbar Bemutató Slidebinder Fájlokat, Piros/Kék/Zöld/Fehér/Sárga 60 Oldal Kapacitás Tiszta jegyzékkel Mappa Tartozékok (Szín : Egy)

A Mappákat 50 Db Jelentés Kiterjed a Csúszó Sáv, Clipbar Bemutató Slidebinder Fájlokat, Piros/Kék/Zöld/Fehér/Sárga

Buyers rating:
HUF 6534.00

Összeg

★Csomag tartalma : van 50pieces átlátszó mappákat a csúszó bár ez a készlet, elég összegyűjteni, majd osztályozza a különböző dokumentumokat. ★Műanyag jelentés fedezze kiemelt átlátszó PP anyag, nagy átláthatóság, Tárolja a fontos dokumentumok biztonságos, illetve hozzáférhető helyen.Az átlátszó előtt a műanyag bemutató kiterjed, lehetővé teszi, hogy gyorsan ellenőrizze a címet, az oldal is könnyen válogatás. ★Jelentés kiterjed méret : ez a készlet jelentés fedél hossza el 31cm/ 12.2 cm, a szélessége 21.7 cm/ 8,5 hüvelyk, valamivel nagyobb, mint az A4-es papírt, NEKÜNK levelet méret(11 x 8.5-ben), a műanyag borítás vastagsága 10 C, többször is használhatóak megvédeni jelentések is. ★erős, határozott bár, hogy biztosítsa a papírokat a hely, tartani lehet kevesebb, mint 60 darab papírt, különleges, tartós. ★Széles felhasználás : ez a mappa lehet tenni, mint adó, mappák, kotta mappa, házi mappa, előadás mappákat is használható iskolák, vállalkozások, valamint magánszemélyek kijelző, stb.Üzletemberek használja őket, hogy ne dokumentumokra vagy fájlokra, illetve a diákok használja őket, hogy ne dolgozatot.Név : Mappa Clipboard Material : PPColor : 5 colors Quantity : 50 pieces Size : 31*21.7 cm; 12.2*8.5 inprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt.2. Kivéve elemek más, mint a mappák a termék fotók.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel különböző jeleníti meg, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, hogy néhány hibát, köszönöm.5. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Tökéletes Otthoni,Irodai használatra,az Iskola, valamint a személyes ajándékok, ajándék, esküvői tervező stb.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai

UNV56101 - Egyetemes Jelentés Borító
  • Új
Fokok:

UNV56101 - Egyetemes Jelentés Borító

Front_Cover_Colors Világos.Back_Cover_Colors Világoskék.Sheet_Size 8 1 / 2 × 11 Capacity_Range_Max 1 / 2".Bemutatjuk cím adatlap.Papír hátlapot, valamint a gerinc színt.Borító

HUF 1710.45