• Új
1DB Baba Hőmérő Kacsa Fürdő Játékok Fürdőkádban Medence Hőmérő Biztonsági Gumi Kacsa a Baba Fürdő Biztonságos (Zöld Krokodil)

1DB Baba Hőmérő Kacsa Fürdő Játékok Fürdőkádban Medence Hőmérő Biztonsági Gumi Kacsa a Baba Fürdő Biztonságos (Zöld

Buyers rating:
HUF 8734.50

Összeg

【NAGY, VILÁGOS LCD-KIJELZŐ】Használja ezt a kacsát, hőmérő, a hőmérséklet mérése, a fürdő víz fürdés előtt.A nagyméretű, világos LCD-kijelző lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a babáknak valók fürdővizet egy pillantással, hogy pontos, megbízható válasz 1 másodpercen belül. 【AUTOMATIKUSAN INTÉZKEDÉS】Automatikusan intézkedés a víz hőmérséklete a fekete hőmérséklet-érzékelő chip.Floatable tervezés, azonnal jelzi a víz hőmérséklete megakadályozza, hogy a baba kap forrázás vagy fázni. 【KOMPAKT, ARANYOS】Kompakt, aranyos, mint egy nagy, jó játék, lehet, hogy a kis baba élvezni a boldog fürdő.A design méret majdnem olyan nagy, mint a tenyere, ami nagyon alkalmas a babák játszani. 【BIZTONSÁGOSABB HASZNÁLATA】Nincs akkumulátor, nincs az a hatalom kapcsolat, biztonságosabb használni a vizet.Kacsa fürdő baba fürdővíz hőmérő nincs szivárgás, védi a baba biztonsága érdekében.A kacsa hőmérő egy must-volna termék a táskát, fürdő. 【6 STÍLUSOK 】6 stílusok válassza ki a baba.Ez hatékonyan vonzza a baba figyelmét, hagyd abba a sírást, amely lehetővé teszi a szülőknek, hogy fürödni a baba könnyebben, gyorsabban, valamint megakadályozza, hogy a víz hőmérséklete túl alacsony.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai

a Teng LIN TL Digitális Hőmérő DT-4 Messgerät
  • Új
Fokok:

a Teng LIN TL Digitális Hőmérő DT-4 Messgerät

Hőmérő und Messgeräte.Digitális Hőmérő DT4 Hőmérő und Messgeräte.Hőmérő und Messgeräte1) Nagy LCD kijelző, lehet által támogatja, felakasztotta a falra, vagy a csatolt fer

HUF 3847.50